EABO Portal

Met onze ‘klantenportal’ kunnen klanten wijzigingen doorgeven, meterstanden indienen, online facturen bekijken, etc. om aan de directe wensen van uw klanten te voldoen.

Kortom, het is een totaaloplossing voor energieleveranciers die de dienstverlening, marketing- en sales en administratie van klanten en netbeheerinformatie volgt en verzorgt. De opzet van contractvormen, tarieven en factuuropbouw kan aan uw wensen worden aangepast en is flexibel bij veranderende omstandigheden. Het verzamelen, beheren en actualiseren van uw klantgegevens vormt een naadloos geheel met de contracten en aansluitingenadministratie. Berichtenverkeer met ketenpartners is volledig geïntegreerd, financieel inzicht en verantwoording zijn een integraal onderdeel van de oplossing.

Alle EABO producten worden via de EABO-server aangeboden en/of geïntegreerd in uw website. U maakt gebruik van onze applicatie, maar hoeft zelf geen ICT activiteiten uit te voeren. Wij stellen de applicatie via internet beschikbaar en u kunt deze direct gebruiken.

on februari 10 • by

Comments are closed.